2012/02/06

Modernbaba

Reka ugy kezeli a telefonomat, mintha telefonnal a kezeben szuletett volna, vagy mintha barki is megmutatta volna neki...:) es jatekokat kovetel rajta!!:) Ugyhogy mostmar nelkulozhetetlen alkalmazas a telefonon a Hellotitty ( Hello Kitty), a Tottoji ( Toy Story), a Bebitivi (Babytv), a memojika ( memoria kartya) es meg sorolhatnam... A telefonom tele van a hercegno jatekaival, es a legjobb, hogy pl a memoriakartyas jateknal versenyeznunk kell...:) es persze mindig veszitek!!;)
Aztan... Elkezdtuk az odaszoktatast apahoz! Bevezetesre kerultek az apas hetvegek, kethetente. Most a heten lesz az elso, hogy ott is fog aludni!! Kivancsi leszek, bar azt mondja, hogy ott akar aludni...:)
Nagyon szepen beszel mar Reku, egyre erthetobben! Lassan mar az idegenek is rogton megertik, szotar nelkul is!!;)
Nem tudom irtam e mar, de mivel csajok vagyunk, nalunk babaorulet van. Van 5 babank. Ebbol szerencsere csak 3 jon velunk mindenhova...:) pisilni, furdeni, enni, inni, setalni, aludni........... Szoval zsufolt az agy!;) es van egy baratnonk, Gretinek hivjak, az egyik baba rola kapta a nevet. Szoval van egy Greti babank, egy Nyuszi babank es egy hajas babank. Neki meg nincs neve...:) A Nyuszi baba azert nyuszi baba, mert nyuszi jelmeze van. Anne Geddes ( nem tudom jol irtam e) baba, gyonyoru szep arca van, erdemes oket megnezni!!! Egyenlore csak egy van, mivel itthon sajnos nagyon draga...:( de mindjart itt a szulinap, lehet veszunk egyet, meg nem tudom. Uuuuuuuristen, mindjart 2 eves. Repul az ido!!

1 megjegyzés:

  1. Hű, tényleg repül az idő! :) Nagyon szép kislány Réka! Kis ügyes! :)
    Puszi nektek!

    VálaszTörlés